lördag 14 maj 2011

Grattiskort och lite svammel

My Minds Papper i serien market Street är så detaljerade och fina så man vill knappt klippa i dem. Och de är väldigt glittriga och fina.

Här har lät jag pappret tala för sig själv och gjorde 2 enkla men fina födelsedagskort. 1 till en nybliven 7 åring och ett till en som snart fyller 50.Annars består livet just nu mycket av Inzpiraarbete. Det är så kul och jag tror ( vet) att det kommer att bli en väldigt kreativ och intressant tidning. Det pågår så mycket kul i kulisserna och bloggen är i full gång med massvis av inlägg. Och ni alla pysslare ute i landet skickar in så härliga bidrag. Fortsätt gärna med det !!

Hus hit eller dit tankar är också på full gång i huvudet, banken tyckte vi skulle bygga nytt istället... men det är frågan om vi orkar det ??? Hittat ett par trevliga ritningar dock... Frågan är bara som sagt om vi orkar. Idag orkar mannen inget efter en hård fest igår ! Så det blir väl som vanligt jag o kidsen. Inte för att han är på fest så ofta annars grejar han mest hela tiden...

3 kommentarer:

  1. Från en som har testat att bygga nytt, det är mycket jobb och många hantverkare att hålla i öronen men när det väl är färdigt är det värt det! =)

    SvaraRadera
  2. Klart man har funderat på nytt hus, speciellt när grannarna är störande men det kostar på tok för mycket. Kolla ut en bra scrapplats först bara.

    SvaraRadera
  3. Hej! Vi byggde ett lb-hus, nyckelfärdigt. Det blev nog billigare än att renovera ett gammalt och så slapp vi allt jobb =)

    SvaraRadera