onsdag 4 april 2012

Mera prima, ni tröttnar väl inte ??
Ja så var det för mig :) . Redan när jag såg förhandstittar på nätet så föll jag för denna serie !

Jag hade turen och fick i stort sett hela serien av Eva och har hunnit göra en del alster med den... Jag har tur för jag har fortfarande en del kvar ;)

Men här kommer mina alster


förutom papper och dekorationer så har jag använt Epiphany Craft Tool stjärnan samt en mask som ser ut som tegelstensvägg. Du hittar allt på ScraproomHär har jag använt den lilla runda cirkeln nr 14 från Epiphany Craft. Jag bara älskar dessa dekorationer ! Blommorna har fått lite gesso på sig för mer liv. Scraproom har fått hem en ny sort som är helt ljuvlig , slät o len. Samt att den torkar supersnabbt :)och till sist en enkel tag där jag använt cardstock från Tim Holtz / Coordinations som har en kärna i annan färg. Blev så snyggt att köra i embossdiesen. Härligt !! Du missar väl inte att vi har öppet i eftermiddag o ikväll i butiken ?? Det har vi ju varje onsdag ! Och webshoppen är som vanligt öppen alltid ! 
1 kommentar:

  1. Nej, vi tröttnar inte på Prima! Fina alster du gjort! Hoppas allt är bra? Vi borde få till en "hemma hos" scrapträff snart tycker jag.
    Kramis Annette

    SvaraRadera