fredag 22 november 2013

Gäst DT hos Pysseltagen. :)

Jag har fått äran att gästa hos Pysseltagen fram till jul. Det var efter helgen i Röstånga som jag tyckte att det skulle vara roligt att vara DT för Pysseltagen. Jag fick ett stort härligt mixed media inspirerat paket :)
 
Mitt första alster är i Mixed Media stil. Jag fick en trälåda som jag tycker passar perfekt till julens chokladpraliner.
 
 
Jag började att grunda hela lådan med Gesso. Första gången jag provade Gesso från Martha Stewart. Och den var mjuk och skön att jobba med samt att den torkade fort.

 
Sedan limmade jag fast bitar av gammalt notpapper med decopagelack. All akrylfärg jag använt på lådan är från Martha Stewart. De är snygga i färgerna, alldeles matta och fäster på i stort sett alla underlag. Inkl metall och glas. Ni får se de andra veckorna. Nyanser jag använt är Arrowhead, Summer Linen och Habanero.  

 
Bokstäverna är Tim Holtz grungeboard bokstäver.
För att göra dem lite extra snygga har jag använt hans nya Distress Glitter. Glitterburkarna ser ut som karameller. Jag vill ha alla färgerna :)

 
Jag har använt blandade stämplar och jag har stämplat med vattenfast stämpeldyna i rött och svart. Eftersom det ska vara en present så har jag slagit ett snöre runt.
 
 
Vi ses snart igen // Helena
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar