söndag 9 oktober 2011

Har jag några läsare kvar ??

I så fall är ni trogna... Så sällan som jag uppdaterar nu för tiden...Sorry...

Men det är inte så att det inte pysslas. Julnumret av Inzpira kommer ut vilken dag som helst... Det blir allt ni hoppas på !! Nu håller vi på för fullt med nästa nummer ! Superskoj !!

Jag har faktiskt gjort ett kort där tagen har inspirerats av Inzpiras egna Norska Anne - Kristine. Jag fick äran att vara med på en av hennes kurser på mässan och det har blivit några tags sedan dess.... hihi...

Denna ggr fick tagen pryda ett kort som är gjort till världens bästa frisör Tina som i dagarna öppnar sin egna salong !!

Jag har gjort kortet till en utmaning på Svensk ScrapbookingDenna veckan ska jag hinna med ( förutom att jobba !! ) framkalla nya inzpirerande foto till Scrapmaran i Steninge nästa helg !! Lääängtar !! packa till samma mara...Köpa vin till samma mara. Hämta pass, fixa optikern till sonen.. Städa och tvätta ( fast det ska man ju allltid hinna med ) helst gosa med barnen och göra läxor. Gärna sitta en timme eller två vid scrapbordet... men det blir väl en timme eller två i Innebandyhallen istället !!??

3 kommentarer:

 1. Visst har du läsare kvar =) Vi är nog många som har det som dig med massor av måsten och lika många vill, så vi vet hur det är. Längtar till Steningemaran, vi ses!

  SvaraRadera
 2. jag hänger oxå kvar. Lika troget som en hund. Vi ses i helgen i allafall.

  SvaraRadera
 3. Klart du har läsare kvar ;) men här är en som måste läsa i kapp! Snyggt till bästa frisören hon blir säkert jätte glad och jag kan bara säga SÅ SNYGGA BILDER till henne.

  Kramizar

  SvaraRadera