onsdag 16 februari 2011

Just be us

Som sagt så var det ju mara i Steninge i helgen. Tur att jag mådde bättre då !! Nu har jag varit kass i några dagar och det värsta är att jag känner mig inte bättre.. Idag är båda barnen hemma. Fick ju hämta hem T igår. Hon gick hem o sov ett par timmar men idag verkar hon vara helt som vanligt. E klagade på halsen imorse o lät lite grötig men jag tycker han oxå är piggare nu igen. Vi får väl se ??

Jag gjorde denna LO på träffen och jag blev så nöjd med den. Blommorna har virkat själv ! Fotot har ni ju sett innan. Jag vann faktiskt en utaming med denna och fick ett härligt kit med flickpapper från Teresa Collins.

justbeus

närajustbeus

Tagsen är från 7gypsies och finns på Scraproom. Filmstripen är en die från Tim Holtz som jag bara älskar !!

De flesta av mina alster innehåller stämplar, distress och bling märker jag...

3 kommentarer:

 1. Så snygg layout!! Har kikat runt lite och fått inspiration. Jag har fastnat på att göra kort, men nu blev jag sugen på att göra layouter. Ha det gott!!

  SvaraRadera
 2. Jättefin Lo. Gillar att du fnasat fotot så mycket. Håller på att få byta skift så att ajg kan gå på minialbumskursen. Vill vill vill.

  SvaraRadera
 3. Hej Helena! Kollade på din blogg och såg det superfina minialbumet du gjort, blev så sugen...Tänk vilken TUR att det kommer en kurs i mars! har anmält mig nu!
  Vi ses kanske på träningen! Hälsningar Jeanette J

  SvaraRadera